BLOG

 

Vrede volgens Anneke

15 apr 2015, by Karin in Motiveren inspireren, Vrede volgens

Anneke R. 2

Ontmoet Anneke, een collega van mij die ik op twee vluchten beter heb leren kennen. Naast haar werk als stewardess blinkt zij uit in creativiteit. Haar schilder- en beeldhouwwerk is zeer divers maar heel herkenbaar en haar inspiratie komt voort uit de schoonheid van het leven, haar reizen, mensen op straat, vrouwen en de natuur. Op de foto’s zie je Hanneke aan het werk aan één van haar beelden. De prachtige kleurrijke schilderen achter haar komen ook van haar hand. Helaas heeft zij op dit moment nog geen website maar zij staat regelmatig op kunstmarkten. Mocht je in contact willen komen met haar stuur mij dan even een persoonlijk bericht.

 

Vrede volgens Anneke:

Vrede is kunnen leven zonder angst en bedreigingen en de vrijheid om je eigen mening en overtuiging te kunnen uiten, serieus of met humor. Dit uiteraard zonder de intentie om anderen te beledigen. De clown staat hier symbool voor.

Waarom is er geen vrede

Draai vrede om en je hebt oorlog. Wat is oorlog? In mijn optiek is dat vooral MACHT. Dat daar wreedheid, onderwerping en het willen hebben van bezit bij horen, is evident.

Hoe bewaar je zelf vrede in je eigen leven

Door te relativeren en te beginnen bij mijn eigen kleine kring, door goed te zijn voor mijn naasten.

Laat je reactie achter

Ik vind het leuk als je laat weten hoe jij erover denkt.