Vrede volgens Angelique

 
25 apr 2015, by Karin in Vrede volgens

Angelique uniform

Ontmoet mijn prachtige nicht Angelique (tweede van links). Een sprankelende dame die over een gigantische portie tomeloze energie beschikt. Naast haar werk als management assistent bij Hubag Control, is zij moeder van twee heerlijke zoons en vormt zij samen met Peggy, Betty en Irene het zangkwartet 4Fun.
Speciaal op verzoek van de Landmacht hebben zij zich verdiept in het repertoire van de Andrew Sisters. Met hart en ziel hebben zij zich op deze act gestort en het staat dan ook als een huis. In dit jaar van de viering van 70 jaar bevrijding, hebben zij een aantal mooie optredens in de planning staan. Op hun site http://www.4fun-amersfoort.nl kun je precies zien waar zij optreden. Maar je kunt ze natuurlijk ook inhuren als je zelf iets te vieren hebt.


Voor mij is één ding zeker, met zulke soldaten krijg je volgens mij nooit oorlog.

Vrede volgens Angelique

Vrede is voor mij liefde, begrip en saamhorigheid.

Omdat er verschillende religies bestaan ontstaan er oorlogen. Wanneer deze geloven elkaar meer zouden respecteren dan zou er ook minder oorlog zijn.

Vrede bewaar ik in mijn leven door een balans te vinden in mijn privéleven, die dingen in mijn leven doen waar ik gelukkig van word en mensen om mij heen hebben die mij dierbaar zijn.

Laat je reactie achter

Ik vind het leuk als je laat weten hoe jij erover denkt.